Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Потяг до розваг вартуватиме жителю Охтирки до 3-х років ув'язнення
Потяг до розваг вартуватиме жителю Охтирки до 3-х років ув'язнення Печать
Автор ГУНП   
17.12.2016 г.
У Охтирці 24-річний житель міста, скориставшись довірою своєї знайомої, тихцем зняв з її картки 4 тисячі гривень, які витратив на розваги. Наразі відносно молодого чоловіка поліцейські відкрили кримінальне провадження, йому загрожує до 3-х років ув‘язнення.

До Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення від 32-річної жительки міста про те, що з її банківської картки зникли гроші. Жінка підозрювала у злочині свого знайомого. Вона розповіла поліцейським, що напередодні увечері відпочивала разом з друзями в місцевому кафе. До неї підійшов знайомий, і попрохав позичити йому на кілька хвилин свою банківську картку: мовляв, він очікує переказ грошей. Жінка без вагань передала молодому чоловіку свій платіжний документ. За деякий час приятель й справді повернув їй картку, при цьому щиро подякував за довіру. А вже наступного дня, перевіривши баланс рахунку, жінка і виявила зникнення 4000 гривень.

Поліцейські перевірили версію заявниці та знайшли їй підтвердження. Справді, неодноразово судимий за майнові злочини 24-річний житель міста виявився причетним до зникнення грошей жінки, а всю зняту суму витратив того вечора в одному з розважальних закладів міста. Тож правоохоронці щодо молодого чоловіка відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), та перевіряють його на причетність до інших аналогічних злочинів.

У відповідності з чинним законодавством горе-знайомому загрожує принаймні до 3-х років ув‘язнення.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg