Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирські правоохоронці зіпсували групі молодиків "кайфовий" день народження
Охтирські правоохоронці зіпсували групі молодиків "кайфовий" день народження Печать
Автор Сектор комунікації поліції Сумської області   
15.11.2016 г.
Кілька пакетів з наркотичною сировиною та амфетаміном вилучила охтирська поліція у трьох місцевих громадян в ході відпрацювання території райцентру.

Компанія привернула до себе увагу тим, що занадто гучно «відпочивала». Як з‘ясувалось під час перевірки, причиною надзвичайно веселого настрою чоловіків були вжиті ними наркотики.

До поліції з проханням про допомогу звернулася жителька Охтирки. Вона розповіла, що у її квартирі, яку у неї тимчасово винаймає 35-річний чоловік, знаходяться сторонні особи.

За вказаною адресою негайно вирушили працівники поліції, що відпрацьовували територію райцентру. Як з’ясувалось під час виїзду, саме того дня квартирант заявниці святкував свій день народження. Іменинника прийшли привітати його 28-ми та 34-річний приятелі. Аби свято пройшло веселіше, компанія вирішила «підбадьорити» себе дурман-зіллям.

Побачивши на порозі квартири неочікуваних візитерів, «відпочивальники» почали помітно нервувати й всіляко намагались зашкодити поліцейським увійти до приміщення. Але, врешті-решт, правоохоронці таки оглянули житло й провели поверхневий огляд самих правопорушників.

У молодшого з гостей стражі порядку вилучили два згортки подрібненої речовини загальною вагою близько 6 грамів, зовні схожої на марихуану. Старший мав при собі два пакунки порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін, загальною вагою близько 10 грамів.Крім того, поліцейські виявили саморобний пристрій для вживання наркотиків, так званий «бульбулятор», наповнений прозорою рідиною.

Під час бесіди з полісменами всі троє запевняли, що наркотики зберігали виключно для власного вжитку.

Наразі вилучені «знахідки» направлені на експертне дослідження. Щодо кожного з горе-гостей розпочате кримінальне провадження у відповідності з ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Сумської області

ImageImageImageImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg