Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Дякуємо охтирчанам за небайдужість
Дякуємо охтирчанам за небайдужість Печать
Автор ГородА   
07.11.2016 г.
ImageЗ самого початку війни збирали по копійці на їжу і одяг для тих, хто боронить рідну землю в зоні АТО. В багатьох магазинах стояли скриньки, в які небайдужі кидали, хто скільки зможе.

Волонтери купували необхідні речі і звітували про кожну витрачену копійку. По суті, на них трималося забезпечення збройних сил. Коли держава врешті почала фінансувати армію, потреба в волонтерській допомозі зменшилася. Однак, кошти зі скриньки, що стояла в універмазі чекали моменту, коли стануть необхідними.

Волонтери залишили гроші, так би мовити, на чорний день. Вирішили, що витратять їх у найскрутніший момент. На жаль, той самий чорний момент настав.

Загинув волонтер, доброволець, боєць «Айдару» Сергій Пустовий. Тож, зібрані охтирчанами 2645 грн., віддали дружині загиблого. Кожен, хто опускав до скриньки купюру – вклав свою часточку в оборону держави. Це спроба розділити чуже горе і хоч якось підтримати рідних, що втратили годувальника. Величезна подяка всім, хто не залишився осторонь, а також працівникам універмагу, під пильним контролем яких і відбувався збір коштів.

Олена Кобилко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg