Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Дякуємо охтирчанам за небайдужість
Дякуємо охтирчанам за небайдужість Печать
Автор ГородА   
07.11.2016 г.
ImageЗ самого початку війни збирали по копійці на їжу і одяг для тих, хто боронить рідну землю в зоні АТО. В багатьох магазинах стояли скриньки, в які небайдужі кидали, хто скільки зможе.

Волонтери купували необхідні речі і звітували про кожну витрачену копійку. По суті, на них трималося забезпечення збройних сил. Коли держава врешті почала фінансувати армію, потреба в волонтерській допомозі зменшилася. Однак, кошти зі скриньки, що стояла в універмазі чекали моменту, коли стануть необхідними.

Волонтери залишили гроші, так би мовити, на чорний день. Вирішили, що витратять їх у найскрутніший момент. На жаль, той самий чорний момент настав.

Загинув волонтер, доброволець, боєць «Айдару» Сергій Пустовий. Тож, зібрані охтирчанами 2645 грн., віддали дружині загиблого. Кожен, хто опускав до скриньки купюру – вклав свою часточку в оборону держави. Це спроба розділити чуже горе і хоч якось підтримати рідних, що втратили годувальника. Величезна подяка всім, хто не залишився осторонь, а також працівникам універмагу, під пильним контролем яких і відбувався збір коштів.

Олена Кобилко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg