Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирці конфлікт товаришів завершився кримінальним провадженням
В Охтирці конфлікт товаришів завершився кримінальним провадженням Печать
Автор ГУНП   
23.10.2016 г.
В Охтирці під час розпиття алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла бійка. В результаті бійки один із учасників конфлікту ударом стільця та ножа наніс тілесні ушкодження іншому. Потерпілий госпіталізований, а у відношенні його кривдника поліцейські відкрили кримінальне провадження.

До чергової частини Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення від медсестри центральної районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення з діагнозом «осколочний перелом правої руки та множинні колото різані рани стегна» госпіталізований 62-річний чоловік.

Працівники поліції виїхали на місце злочину, де встановили, що дані тілесні ушкодження потерпілому під час сварки спричинив його знайомий - 47-річний житель міста Охтирка, який після скоєного втік. Правоохоронці швидко розшукали підозрюваного та доставили у відділ поліції. Як з’ясувалося, ввечері товариші вирішили «посидіти». А під час спілкування та розпиття горілки в них виникла сварка. Розлючений, він схопив табуретку і щосили наніс удари потерпілому по руці. Потім чоловік схопився за ножа, яким наніс ще декілька поранень в область стегна. А коли зрозумів, що накоїв, викликав карету «швидкої».

Сьогодні потерпілий знаходиться на лікарняному, а у відношенні його знайомого слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації поліції Сумської області

ImageImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg