Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські вилучили 2 мішки конопель
Охтирські поліцейські вилучили 2 мішки конопель Печать
Автор ГУНП   
22.09.2016 г.
Два мішки свіжозрізаної коноплі перевозили велосипедами двоє місцевих мешканців. Молодиків зупинив наряд поліції, який здійснював охорону публічного порядку в одному з мікрорайонів міста. За пристрасть до «дурман-зілля» обом юнакам може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

Під час патрулювання вулиць міста увагу наряду поліції привернули двоє молодих велосипедистів, які, ледь помітивши правоохоронців, тут же змінили напрямок руху, аби уникнути з ними зустрічі. А почувши вимогу полісменів зупинитися, і взагалі кинулися тікати.

Наздогнати втікачів вдалося аж на сусідній вулиці. Розкривши мішки, які були прив’язані до багажників велосипедів, поліцейські побачили, що ті майже «під зав‘язку» заповнені свіжозрізаними коноплями. «Велосипедистами виявились 20-ти та 28-річний місцеві жителі, - коментує начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

– За їх словами, вони випадково знайшли рослини конопель у лісосмузі одного із сіл Тростянецького району. Заборонені законом рослини обрізали та збиралися переробити для подальшого особистого вжитку».

Наразі вилучений «багаж» загальною вагою близько 4,5 кілограм направлений на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання, перевезення наркотичних речовин», яка передбачає до п’яти років позбавлення волі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg