Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирські поліцейські отримали жетони
Охтирські поліцейські отримали жетони Печать
Автор ГородА   
12.09.2016 г.
ImageОхтирський підрозділ поліції охорони став першим у місті, хто отримав жетони нововстановленого зразка.  2 вересня особисто вручити жетони до Охтирки завітав т.в.о.начальника управління поліції охорони в Сумській області підполковник Євгеній Леонідович Кримов.

«Кожен жетон має індивідуальний номер, який записується у посвідчення та особову справу поліцейського. Все це робиться для ідентифікації особи. Якщо громадянин помічає неправомірні дії поліцейського, він має право фотографувати, або записати номер жетона і поскаржитися на поліцейського», - розповів Євгеній Кримов.

Такі жетони вже отримала поліція охорони Сум та Шостки. Тепер дійшла черга і до Охтирки.

Працівники Охтирського підрозділу успішно пройшли атестацію. Відсіялися лише ті, хто не захотів її проходити.

За словами керівника Охтирського підрозділу Бориса Аніщенко зараз у його підпорядкуванні 17 атестованих працівників. Семеро брали участь у антитерористичній операції. Нещодавно поліцейських одягнули у форму нового зразка.

Вказаний підрозділ здійснює охорону об'єктів, допомагає затримувати злочинців, виявляти правопорушення. За добу буває 10-12 виїздів. Кажуть, що доїжджають за 3-5 хв. Хочеться вірити, що вручення жетонів - це не просто формальність, а потужний крок до покращення роботи поліції.

«Носіть його на серці і не дай Бог Вам його загубити», - дає настанови підполковник Кримов. - Своєчасного Вам виїзду і затримки злочинців!»

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg