Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Оновленні сервісні центри МВС скоро з’являться на Сумщині
Оновленні сервісні центри МВС скоро з’являться на Сумщині Печать
Автор РСЦ МВС в Сумській області   
21.07.2016 г.
ImageУ Києві 12 липня відкрили перший оновлений територіальний сервісний центр МВС, незабаром оновлення торкнуться і Сумської області.

У відкритті взяли участь Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і директор Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. Серед основних функцій і послуг сервісних центрів – видача водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача і зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів.

Серед основних переваг нової структури — сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів і спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Оновлений сервісний центр надаватиме платні і безкоштовні послуги, що входять до компетенції міністерства.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, такі центри протягом 9 місяців мають з’явитися у всіх обласних центрах України. Крім того, восени повинні почати свою роботу мобільні сервісні центри МВС, які будуть за графіком виїжджати у віддалені місця, де відсутні стаціонарні сервісні центри.

Найближчим часом подібні сервісні центри планується відкрити у Харкові, Черкасах, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові, а потім і по всій країні. Реформа органів внутрішніх справ триває і надалі. Після змін законодавчої бази в сервісних центрах громадяни будуть також оформляти дозвіл на зброю.

Крім цього, планується ввести прийом іспитів на право керування усіма транспортними засобами, в тому числі тракторами, видачу довідок про відсутність судимості, проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

До уваги громадян! Змінився графік роботи територіальних сервісних центрів МВС Сумської області!

З метою створення комфортних умов для надання сервісних послуг населенню, підвищення якості та оперативності обслуговування громадян, в територіальних сервісних центрах МВС № 5946 (м. Суми), ТСЦ № 5943 (м. Охтирка) та ТСЦ № 5944 (м. Ромни) прийом громадян проводиться без обідньої перерви. Для працівників вказаних ТСЦ діє змінний графік роботи в обідній час. За потреби також будуть організовані прийоми фізичних і юридичних осіб в окремих ТСЦ МВС Сумської області у вихідні та святкові дні.

РСЦ МВС в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg