Головна
Євробачення, пробіг транспорту та вуличний батл по-малопавлівськи Печать
Автор ГородА   
18.07.2016 г.
ImageПеред сільським будинком культури шикується транспорт: казкові карети, спортивні боліди, альтернативні та невпізнані транспортні засоби. У малопавлівської дітвори відповідальна місія – презентувати свій засіб пересування і гордо проїхатися вулицями села. Слідом за Охтиркою і в Малій Павлівці провели парад дитячого транспорту.

На зміну найменшим учасникам прийшли команди з різних вулиць. Учасники змагань не тільки готували сценарій виступу самостійно, а ще й презентували власноруч приготовані страви на відкритому вогні.

Навіть ті, хто не може похвалитися акторською кар’єрою вийшли на захист честі рідної вулиці. Яскраві костюми, гострі жарти і лунка пісня лунали під час конкурсу.

Євробачення по-малопавлівськи – це ще одна фішка Дня села. Кожна об’єднана команда готувалася до цього конкурсу по-своєму. Обмежень у виборі музичного жанру, мови чи кількісного складу учасників не робили.

А потім малопавлівчани зійшлися в танцювальному батлі. Кожна вулиця змагалася за звання організатора наймасовішого танцю. Танцювали всі кому не лінь. І хоча переможцями журі визнало вулиці Заводську і Нафтовиків, все таки в подібних конкурсах завжди перемагає дружба і гарний настрій.

А ще цього дня змагалися команди волейболістів, грали в футбол холостяки проти одружених. Сільський голова Тетяна Резніченко привітала наймолодших жителів села, які з’явилися на світ цього року, вручила подарунки і дипломи.

Директор будинку культури Світлана Лебідь кожен захід намагається організувати з новинками та родзинками. Так вийшло й цього разу. Яскраві танцювальні номери подарував зразковий колектив «Сузір’я» під керівництвом Оксани Яковенко. Вокальні номери підготували солісти Вікторія Бабута, Людмила Пшебилович, Тетяна Коряк, ансамблі «Усмішка» та «Сусідка».Село живе, доки живе культура.

На святі побувала А.Яшмагу