Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирському районі виявили та знешкодили артилерійські снаряди
В Охтирському районі виявили та знешкодили артилерійські снаряди Печать
Автор Редактор   
06.07.2016 г.
В Охтирському районі на одній з вулиць за двадцять метрів від житлових будинків місцевий житель виявив кілька снарядів часів другої світової війни.Небезпечну «знахідку» вивезли на полігон та знешкодили працівники поліції спільно з саперним підрозділом спеціального регіонального центру швидкого реагування.

До чергової частини Охтирського відділу поліції зателефонував житель району та повідомив, що, перебуваючи на вулиці Охтирській, він виявив кілька старих іржавих предметів, зовні схожих на артилерійські снаряди.

На місце пригоди виїхали правоохоронці. Поліцейські та фахівці вибухотехнічної служби встановили, що знахідкою є три артилерійські снаряди калібру 45 міліметрів Другої світової війни.

«На місці виявлення боєприпасів була виставлена поліцейська охорона. Після чого спільно з саперним підрозділом спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту управління МНС України небезпечну знахідку було знешкоджено», - коментує т.в.о. начальника Охтирського відділу поліції Валерій Григалюнас.

Сектор комунікації ГУНП в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg