Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирському районі 62-річний чоловік застрелився з мисливської рушниці
В Охтирському районі 62-річний чоловік застрелився з мисливської рушниці Печать
Автор Редактор   
27.06.2016 г.
Чоловік вистрелив собі в груди. Рідні та сусіди стверджують – за життя він неодноразово висловлював наміри покінчити життя самогубством.

Першою тіло самогубці знайшла його сусідка. Вона ж і викликала поліцію. Слідчо-оперативна група, яка прибула за вказаною адресою констатувала : смерть настала в результаті вогнепального поранення в груди. Поруч із померлим знаходилась і гладко ствольна рушниця, за допомогою якої він вкоротив собі віку.

Колишня співмешканка померлого розповіла, що за життя він зловживав спиртними напоями і неодноразово висловлював наміри покінчити із життям, бідкаючись що в нього нікого не має і йому немає для кого жити. Того дня він також відпочивав із друзями за пляшкою горілки. Після чого пішов до дому. Залишається тільки здогадуватись, що керувало чоловіком, коли він взяв до рук рушницю.

« Можливо трагедії можна було б і уникнути, якби рідні померлого не порушили закон. Справа в тому, що за життя батько померлого написав заяву до правоохоронних органів про втрату рушниці. Проте ніякої втрати не було – він зброю віддав синові. Навіщо це зробив, спитати сьогодні вже ні кого, - говорить в.о. начальника Охтирського відділу поліції Сергій Чміль, - сподіваюсь, що ця жахлива трагедія стане уроком тим, хто в себе вдома незаконно зберігає зброю та боєприпаси. Таким особам я б порадив не наражати себе та рідних на неприємності і здати її до правоохоронних органів. Тільки за таких умов можна і кримінальної відповідальності уникнути і життя рідним вберегти.»

Сьогодні рушницю направлено на експертизу.За даним фактом розпочатодосудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінальногокодексу України.

Сектор комунікації ГУНП в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg