Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці знайшли зловмисника, який обікрав інваліда
В Охтирці знайшли зловмисника, який обікрав інваліда Печать
Автор Сектор комунікації ГУНП в Сумській області   
23.06.2016 г.
Скориставшись безпорадним станом інваліда, який пересувається виключно на інвалідній колясці, 47-річний житель Охтирки вирішив його обікрасти. «Трофеєм» зловмисника став мобільний телефон хворої людини, вкравши який, отримав кримінальну відповідальність.  

За допомогою до працівників поліції звернулась мати 55-річного інваліда. Жінка розповіла, що її хворого сина, який має проблеми з ногами, хтось обікрав - у чоловіка з інвалідного візка вкрали мобільний телефон.

Підозрюваного в крадіжці розшукали цього ж дня. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 47-річний місцевий. У скоєному він зізнався, пояснив, що йому терміново потрібні були гроші аби повернути борги. Не розуміючи цинізму своїх дій, він спокійно розповів поліцейським, що, помітивши інваліда з телефоном, скористався його безпорадністю. Сам заговорив до хворого, поспівчував його тяжкому життю, а потім, увійшовши в довіру, обікрав його, залишивши інваліда першої групи ще й без зв'язку.

Сьогодні у відношенні зловмисника слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», за що може отримати покарання у вигляді трирічного позбавлення волі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg