Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Злодій вкрав з собору гроші
Злодій вкрав з собору гроші Печать
Автор ГУНП в Сумській області   
24.05.2016 г.
ImageЗа лічині хвилини співробітники Охтирського відділу поліції затримали злодія, який в присутності прихожан вкрав з собору гроші, що були виручені за продаж церковної атрибутики. 

До чергової частини Охтирського відділу поліції звернулася 55 - річна робітниця місцевого Свято-Покровського кафедрального собору. Жінка розповіла черговому, що під час ранкової служби один з відвідувачів зі столу, де здійснювалась торгівля церковної атрибутики, викрав кошти.

Прибувши за викликом, правоохоронці побачили в церкві скупчення людей, які не дали зловмиснику втекти. Його було затримано та доставлено до відділу поліції для дачі показів. Ним виявився раніше судимий 46-річний місцевий мешканець. Чоловік в усьому зізнався та пояснив, що на злочин пішов, бо вкрай потрібні були кошти на власні потреби.

«Наразі викрадені зловмисником гроші вилучено та повернуто Свято-Покровському кафедральному собору. Враховуючи те, що чоловік на даний час перебуває під слідством по іншим кримінальним провадженням, його затримано та в  порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Тож за свої вчинки чоловік буде відповідати перед судом, - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Охтирського відділу поліції РусланКладько».

По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg