Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Нападника спіймали «на гарячому»
Нападника спіймали «на гарячому» Печать
Автор ОМП   
20.05.2016 г.
19.05.2016 громадянин К., близько 03 год., під приводом дружньої розмови зустрівся із потерпілим П. поблизу під'їзду в якому проживає останній. Так в ході розмови за ініціативи гр. К. вони зайшли до під'їзду. Перебуваючи всередині під'їзду, гр. К. із застосуванням електрошокера напав на потерпілого, який почав чинити опір та кликати на допомогу.

На крики потерпілого П. до під'їзду вибігла його мати. Нападник не розгубившись, застосував фізичну силу та електрошокер, заштовхав обох потерпілих до їх квартири. Перебуваючи всередині квартири гр. К. дістав із власного рюкзака предмет, схожий на пістолет, та з погрозою застосування  останнього заволодів мобільними телефонами потерпілих та почав вимагати від останніх грошові кошти.

Отримавши відповідь, що грошей в квартирі немає та пропозицію забрати наявну в квартирі комп'ютерну та телевізійну техніку, нападник почав самостійно шукати гроші в приміщенні квартири. В один із моментів нападу потерпіла, скориставшись відсутністю в кімнаті нападника зателефонувала до поліції та повідомила про напад. На місце події одразу виїхала слідчо - оперативна група, яка застала гр. К. «на гарячому» та затримала.

Відомості за вказаним фактом 19.05.2016 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло), цього ж числа гр. К. повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України. На даний час до суду внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, досудове слідство триває. 

Прокурор Охтирської місцевої прокуратури молодший радник юстиції Б. Ольховський

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg