Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Круглий стіл у ОМЦПО – МАН
Круглий стіл у ОМЦПО – МАН Печать
Автор ОМЦПО - МАН   
19.05.2016 г.
ImageНаприкінці минулого місяця проведено анкетування громадян м. Охтирки та Охтирського району щодо діяльності Охтирського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги. Про це  йшлося на круглому столі «Підведення проміжних підсумків взаємодії Охтирського місцевого центру з надання БВПД та  Охтирського МЦПО - МАН» 12 травня 2016 року у приміщенні Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Мета заходу  -  обговорення співпраці та підведення проміжних підсумків взаємодії Охтирського місцевого центру з надання БВПД,   Охтирського МЦПО - МАН та Охтирської загальноосвітньої школи I -III ступенів №3.

Розпочалася робота круглого столу зі вступного слова  директора Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правовової допомоги Тамари Олександрівни Козир.

Під час заходу Тамара Козир нагадала про етапи становлення системи безоплатної правової допомоги в Україні. Наголосила на важливості роботи на перспективу, адже напрацювання з підростаючим поколінням підвищить рівень правової обізнаності та правової свідомості населення.

Директор ОМЦПО - МАН Ганцева Наталія Леонідівна розповіла про співпрацю Охтирського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги та Охтирського МЦПО - МАН. Почалося все з екскурсії до Охтирського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, яка і стала початком співпраці. Проводився відкритий урок на базі місцевого центру, тобто учні стали свідками практичної діяльності державної установи.

Методист дослідницько-експерементального напрямку ОМЦПО - МАН Ольга Олександрівна Литовченко повідомила учасникам круглого столу, що в Охтирському ОМЦПО - МАН навчально-виховний процес забезпечують 32 педагогічних працівника. У 72 гуртках навчається 1025 вихованців. Щорічно вихованці стають переможцями II та III етапів Всеукраїнського конкурсу -захисту науково-дослідницьких робіт.

Керівник гуртка «Правознавство» Охтирського ОМЦПО - МАН        Дмитро Сергійович Дужак розповів про підсумки співпраці з Охтирським місцевим центром надання безоплатної правової допомоги за рік, а саме: проведене вуличне інформування  жителів Охтирщини та соціальне опитування. Ученицями Охтирського ОМПЦО - МАН написано дві наукові роботи, одна з яких присвячена явищу вторинної правової допомоги взагалі в Україні, а інша - безпосередньо про роботу Охтирського місцевого центру з НБВПД, де оцінювалися кількісні та якісні показники.

Вихованка ОМЦПО - МАН: Хацько Валерія Сергіївна презентувала проміжні результати своєї роботи.

Директор Охтирського місцевого центру з НБВПД висловила вдячність за проведену роботу, підвела проміжні підсумки взаємодії Охтирського місцевого центру з надання БВПД з Охтирського МЦПО - МАН та  напрацювання пропозицій щодо удосконалення роботи та тісної співпраці в подальшому.

Image Image Image 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg