Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанам нагадали про добровольця Романа Кубишкіна
Охтирчанам нагадали про добровольця Романа Кубишкіна Печать
Автор ГородА   
18.04.2016 г.
ImageНа ім’я міського голови Охтирки надійшов лист від Дубенської міської ради з проханням допомогти добровольцю Роману Кубишкіну, який зазнав тяжкого поранення у Пісках і вже другий рік знаходиться на лікуванні.

Роман народився у Дубно, але пішов воювати з Охтирки.

«Спільне горе поєднало наші громади. Дубенська міська рада звертається до Вас з проханням допомогти нашому спільному земляку.

22 січня 2015 року, у Пісках поруч із зруйнованим донецьким аеропортом під час обстрілу доброволець «Правого сектора» Кубишкін Роман отримав дуже важке поранення.

У Романа Кубишкіна втрачено більшість правої півкулі головного мозку. 16 клінік відмовилися брати Романа на лікування. На свій страх і ризик за його повернення до життя узялися фахівці приватної медичної клініки «Нодус».

На сьогоднішній день Роман під керівництвом медиків робить неймовірні кроки до життя. Але цей шлях ще вимагає часу та чималих коштів, необхідних на вартісне технологічне лікування.

Депутати-земляки роблять все можливе аби допомогти йому, нами вже перераховано на рахунок центру 125,3 тисячі гривень. Надається всіляка можлива допомога.

Уклінно звертаємось до Вас надати посильну допомогу для лікування Кубишкіна Романа, адже в зону АТО Роман пішов саме з вашого міста.

Матеріальна допомога може бути перерахована на рахунки: Картка Приватбанк № 4149497843850936 на ім'я мами бійця - Кубишкіної Ірини Лук'янівни

В ПРИЗНАЧЕННІ ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ: (для лікування Кубишкіна Романа) Реквізити допомоги для Романа Кубишкіна у «Нодусі»:

ТОВ «Науково-практичний центр нейрореабілітації «Нодус», ЄДРПОУ 36107332, валюта ИАН, рахунок 26005354253303 ПАТ «Укрсиббанк», МФО 351005. Призначення платежу: благодійна допомога пацієнту Кубишкіну Роману.

Щиро просимо відгукнутись на наше прохання. Спільно даймо Романові шанс на життя». Йдеться у листі.

Раніше газета «Город А» повідомляла про збір коштів для Романа, ініційований ГО «Ангел охоронець» та місцевими активістами «Правого Сектору».

Художник Сергій Степанов влаштовував благодійний продаж картин на користь добровольця. Долею Романа опікуються волонтери, найактивніша серед яких - Ксенія Негрей.

5 квітня на своїй сторінці у Facebook вона написала, що збирати кошти на утримання і лікування Романа стає все складніше.

«Оплачивать реабилитацию Романа Кубышкина с каждым месяцем все сложнее и сложнее. Сегодня, благодаря американской диаспоре и благотворительной организации United Help Ukraine, благодаря непосредственно Yuliya Murashko, нам передали 44252 гривны для оплаты счета за апрель! Рома готовится к еще двум операциям. Сначала будет проведена операция на трахее, которая даст возможность питаться через рот, а не через трубку в желудке. Плюс есть огромные шансы на то, что он начнет разговаривать. Мембрана, нужная для этой операции стоит около 2500 $. Во время второй операции будет установлена пластина черепа. Стоимость ее примерно такая же. Сами операции будут проведены врачами абсолютно бесплатно. Где брать эти суммы я пока не понимаю. Понимаю одно, ни в коем случае нельзя останавливаться. Рома показывает невероятные результаты. Мы экономим абсолютно на всем. Каждая копейка переведенная на счета Вами, идет на оплату счетов, на оплату сиделки, на закупку медикаментов. Спасибо всем и каждому кто переводил и продолжает переводить деньги. Без Вас мы бы не справились! Врачи делают просто невозможное! Давайте не опускать руки, ведь если Ромка выжил тогда в Песках, значит, на этой земле он еще не все сделал.

Підготувала Анна Протасова

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg