Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Бажання підзаробити довело до в’язниці
Бажання підзаробити довело до в’язниці Печать
Автор Газета "Город А"   
04.04.2016 г.
Аби підзаробити грошенят, мешканець міста Охтирка зважився на злочин. Проник до чужого гаража і викрав акумулятор та електроінструменти. Однак завдяки пильності громадян та оперативності місцевих правоохоронців, викрадене майно було повернуто власнику.

З інформацією про крадіжку до Охтирського відділу поліції зателефонував 33-річний житель одного із сіл району. Потерпілий розповів, що невідомий чоловік зламав замок вхідних дверей гаражу і вдерся до середини.

На вказану адресу відразу було направлено слідчо-оперативну групу.

На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що близько третьої години сусід потерпілого повертався додому. Присвітивши фарами на гараж потерпілого, він помітив невідомого молодика, який витягнув на вулицю електроінструменти. Коли непроханий гість помітив світло від автомобіля, викинув викрадене, і побіг.

Розкриттям крадіжки зайнялися кращі оперативники Охтирського відділу поліції. Насамперед правоохоронці перевірили осіб, які перебувають на профілактичних обліках в поліції, зловживають алкоголем та раніше відбували покарання за аналогічні злочини. Сусід потерпілого зміг надати прикмети крадія.

Отже, через кілька годин стражі порядку викрили 34-річного мешканця міста Охтирки. Чоловік в усьому зізнався. У відділі поліції зловмисник розповів, що раніше бачив в гаражі електроінструменти. Вночі вирішив їх викрасти. Але завадив автомобіль, який присвітив на нього фарами. Тож викрадене довилося залишити на місці злочину і тікати. Викрадене в подальшому планував продати, а виручені кошти витратити на власні потреби.

На даний час слідчими Охтирського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg