Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Хто вкрав волонтерський автомобіль?
Хто вкрав волонтерський автомобіль? Печать
Автор Анна Протасова   
28.03.2016 г.
Image«Таврію», яку з В'язового передали волонтерам, і яка тривалий час стояла у дворі колишнього «Нафтопроммашу», вкрали. Вивезли, не ховаючись, на евакуаторі. Те, що автомобіль своїм ходом рухатися не може, не зупинило ні крадіїв, ні необачного покупця, який вторгував «залізного коня» за 4 тисячі гривень.

«Таврія» за договором оренди належить ГО «Ангел охоронець». Був час, коли автомобілі для АТО збирали усім миром. На хвилі народної допомоги армії з'явився і цей. Але, як виявилося згодом, поставити на колеса авто - задача не з легких. Вартість реанімації завелика, як для громадської організації. Як би там не було, але річ має власника. Чоловіки, які серед білого дня забрали чуже, вигадавши легенду про Донбас, мають бути знайдені.

За словами голови ГО «Ангел охоронець» Дениса Гольця, заява до поліція написана, а сам автомобіль виявили в одному з дворів по вулиці Пушкіна. Людина, не подумавши, купила крадене, а тепер має клопіт. Слово за поліцією, для якої, як кажуть волонтери, зачіпок достатньо. Злодії десь серед нас.

Про цю сумну і незрозумілу історію волонтер Тетяна Каракова сказала так: «Ремонт машини потребує чимало коштів. Навіть більше, ніж було заявлено в договорі за саму машину. Ніхто не заперечує, що сьогодні - це купа давно відпрацьованого брухту... Проте була надія, що відновимо. Якщо ні - повернемо назад власникові. А ті, хто вкрав, нехай відповідають за законом».

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg