Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Визначені фіналісти Кубку Рапія
Визначені фіналісти Кубку Рапія Печать
Автор Газета "Город А"   
21.03.2016 г.
ImageШість футзальних команд - серед яких є і охтирчани, і сусіди з Полтави пробилися у фінальну частину 16-го турніру з міні-футболу, присвяченого пам'яті почесного громадянина нашого міста Романа Рапія.

Всього з трьох груп далі проходило по 2 спортивні колективи з найкращими показниками. У Групі С беззаперечним лідером стала команда «Лідер», яка набрала 15 очок. Вслід за нею фінішувала «Лада» (Котельва) з 12 очками. Найближчі переслідувачі фіналістів - «Рідне село» і «Гусинка» відстали на дуже поважну відстань. У них в активі всього по 6 очок. У Групі А ситуація вже не здавалася такою простою і ясною. «Нива» (Хухра) мала 13 залікових балів, «Маяк» (Котельва) - 12. А «Спартак-2», який залишився за бортом фіналу не добрав всього дещицю. У спартаківській скарбничці було 10 очок.

Багато переживань та емоцій прийшлося пережити футболістам з Групи В.

Доля команд тут вирішувалася за додатковими критеріями, настільки щільно йшов пелетон за лідером - «Нафтовиком» , який назбирав 15 очок. На срібло претендували відразу 3 колективи, з 9-ма очками: «Ташань», «Нива-Молодь» та «Центр-ДАІ». У цих команд були однакові показники: по 3 перемоги та по дві поразки. Однак різниця забитих пропущених виявилася на користь комишан: 25-17.

Таким чином найпочесніший аматорський футзальний трофей Охтирщини у групі переможців розіграють дві команди гостей з Котельви - «Лада» і «Маяк», дві наших районних  - «Ташань (Комиші) і «Нива» (Хухра) та дві міських - «Лідер» та «Нафтовик».

Знавці пророкують, що в числі фаворитів саме команди з Охтирки. Але як воно у дійсності буде - скоро побачимо.

Андрій Міхєєв

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg