Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow На Охтирщині стартує проект Technology Nation
На Охтирщині стартує проект Technology Nation Печать
Автор Охтирська РДА   
09.02.2016 г.

ImageТебе цікавлять інформаційні технології - долучайся до проекту Technology Nation Фонду BrainBasket

З 1 березня ц.р. жителі Охтирського району та міста Охтирка зможуть взяти участь у всеукраїнському проекті з безкоштовного навчання основам програмування.

Навчання відбуватиметься на базі Охтирської районної центральної бібліотеки двічі на тиждень на протязі трьох місяців. Реєструйся на http://brainbasket.org/technology-nation (кількість місць обмежена).

Україна має величезний потенціал стати світовим лідером у сфері інформаційних технологій. Ця галузь сьогодні є однією з небагатьох, які продовжують рости і розвиватися, незважаючи на непросту ситуацію в країні. Саме тому все більше і більше українців намагаються перепрофілюватися в IТ.

Для надання можливості зробити перший крок в IT, Фонд BrainBasket запускає масштабну програму Technology Nation - безкоштовний курс з основ програмування. Даний курс дозволить всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, що дасть слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Заняття проходитимуть у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі 100 бібліотек по всій Україні.

Участь в програмі не потребує попередніх технічних навичок і подати заявку на участь можуть всі охочі. Єдиними критеріями відбору є володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача та знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище.

Наголошуємо, що для участі потрібно зареєструватися на http://brainbasket.org/technology-nation.

На Охтирщині проект реалізується за підтримки Охтирської районної центральної бібліотеки, відділу з питань співробітництва та інвестицій Охтирської районної ради, Охтирської районної громадської організації «Ініціативи розвитку»

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg