Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політ «СОКОЛА»
Політ «СОКОЛА» Печать
Автор Газета "Город А"   
08.02.2016 г.

Image7 років тому митці Охтирки об’єднались у одну команду і назвали її «Сокіл». З того часу їх не спинити. Вони пишуть вірші і картини, складають музику і сценарії, творять, одним словом.

За 7 років свого існування вони і познайомились, і поріднились. Періодично збираються, щоб послухати одне одного, поділитися планами чи порадіти за товариша по цеху.

Вони проводять цікаві засідання, де звучить поезія, музика, пісні та сміх, тобто приємні емоції. 30 січня вони зібралися знову, щоб згадати пройдений шлях та накреслити майбутній маршрут польоту.

Для початку Світлана Корнієнко, незмінна соколівна ведуча, привітала всіх своїх колег із заслуженою нагородою. Управління культури і туризму Сумської області визнало діяльність Клубу любителів мистецтв «Сокіл» найкращою і нагородило дипломом.

Світлана Іванівна, в свою чергу, нагородила всіх соколів своєю особистою відзнакою і кожний отримав свою номінацію. Наприклад, золота людина, народний цілитель, гігант мислі, єгипетська жриця, царівна квітів і капелюшків, зірка ліцею, посланець доброї волі, золоте перо чи золоті руки…

Як бачите, «Сокіл» - це особливі люди, і в той же час звичайні, які живуть з нами поряд і помічають те, чого ми не помічаємо і розповідають нам про те у своїх віршах, оповіданнях, полотнах та рушниках. Потім всі разом складали творчі плани про майбутні зустрічі, збірки і альманахи, добрим словом згадали Віру Дем’янову, яка нещодавно відійшла у вічність, і вирішили присвятити їй особисто вечір пам’яті.

А до 110-ї річниці з дня народження нашого великого українця Івана Багряного - потрібно починати готуватись, щоб гідно вшанувати нашого земляка, і щоб не «face of table» перед столичними гостями, та й перед світом, зокрема.

Великий портрет Івана Багряного прикрасили рушниками і квітами, і його творами. І, як завжди, слухали одне одного. Анатолій Дудченко і Григорій Комісаров сказали своє вагоме слово, Юрій Воропай, Олена Полякова, Іван Краснокутський, Наталя Сафонова, Тетяна Акіменко, Галина Харченко поділились своїми свіжими віршами, Юрій Колєснік заспівав улюблені пісні команди під акомпанемент Олександра Кравченка, а Наталя Топчій і Лідія Радько внесли свою родзинку у січневі посиденьки «Сокола». Привітні господині Валентина Яковенко та Любов Губенок створили затишну і приємну атмосферу.

Записала Валерія Бакуліна

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg