Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Про розкриття злочину
Про розкриття злочину Печать
Автор МВК   
18.01.2016 г.
Завдяки оперативності і професіоналізму працівників поліції та ефективній роботі системи зовнішнього відеоспостереження у місті затримано грабіжника, який вчинив свій злочин кілька днів тому.

Здобиччю зловмисника стала золота каблучка та ручний годинний. Тепер за скоєне наступні декілька років він проведе за гратами.

До чергової частини Охтирського відділу поліції звернулася за допомогою 42-річна жителька Охтирки, яка повідомила, що стала жертвою грабіжника. Близько 05.00 години біля під’їзду будинку, де мешкає заявниця, до неї підбіг невідомий чоловік. Звалив жінку на землю, наніс удари по тілу, забрав золоту каблучку, наручний годинник і втік в невідомому напрямку.

Вже наступного дня оперативники встановили особу зловмисника і затримали його. Ним виявися 21-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, молодик вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. На даний час юнак перебуває у розшуку за крадіжку в місті Полтава. Відтак, заперечувати своєї причетності до цього злочину парубок не став та у всьому зізнався. Наразі стосовно охтирчанина слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж) та розпочали досудове розслідування. За скоєне підозрюваному загрожує від чотирьох до шести років позбавленням волі.

До відома: на виконання міської Програми профілактики правопорушень та подальшої її реалізації у 2016-2020 роках на території міста зараз працюють 29 камер зовнішнього відеоспостереження, зображення з яких виведено на телевізори чергової частини Охтирського відділу поліції. Напередодні новорічних свят почала працювати ще одна камера відеоспостереження за адресою вулиця Гончаренка,2а у звязку з тим, що прилегла територія використовується для проведення загальноміських масових заходів.

За даними служб міськвиконкому 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg