Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Про організацію та проведення приписки громадян України 1999 р.н. до призовних дільниць ООМВК
Про організацію та проведення приписки громадян України 1999 р.н. до призовних дільниць ООМВК Печать
Автор Охтирський ОМВК   
11.01.2016 г.
Згідно ст. 14 ЗУ Про військовий обов’язок і військову службу від  приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей. 

З метою виконання положень вищевказаного закону оголошено приписку до призовної дільниці Охтирського ОМВК Сумської обл. громадян України 1999 року народження.

Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 01 січня по 31 грудня  1999 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м. Охтирка та Охтирського району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці зобов’язані прибути за адресою: м.Охтирка, вул..Гафановича, 12, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені в повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за вказаною адресою не пізніше 01 лютого 2016 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» керівники підприємств, установ організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно прибути до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку в міський військовий комісаріат.

  

ТВО військового комісара Охтирського ОМВК

майор                                                                                                   Д.М.ЛЕБІДЬ

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg