Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Інформація про підведення підсумків конкурсу любительських об’єднань
Інформація про підведення підсумків конкурсу любительських об’єднань Печать
Автор Кнежа   
30.12.2015 г.

ImageРозкинув широко наш «Сокіл» свої крила,
Немовби хоче обійняти цілий світ.
А з ним душа крилата в небеса злетіла
І знаєм: буде неперервним цей політ!

Під таким девізом 7 років плідно працює при комунальному закладі «Охтирський міський центр культури і дозвілля» клуб любителів мистецтв «Сокіл», який об’єднав під своїми крилами поетів, композиторів, авторів-виконавців, художників, творчих особистостей. 2015 рік відзначився для колективу проведенням обласного огляду-конкурсу любительських об’єднань та клубів за інтересами, що діють у клубних закладах комунальної форми власності.  32 любительські об’єднання та клуби за інтересами з усіх регіонів області в різноманітних напрямах любительської творчості: художньо-творчі, соціально-громадські, природничо-наукові, пошуково-дослідницькі, фольклорно-етнографічні, рекреаційно-оздоровчі, літературно-мистецькі демонстрували свою роботу.  

Упродовж конкурсу фахівці Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв та члени журі мали можливість безпосередньо ознайомитися з особливостями діяльності любительських об’єднань, поспілкуватися з учасниками, взяти участь в показових заходах та майстер-класах, які відбулися за підтримки методичних служб районних та міських клубних закладів. І вже 8 грудня в Сумському обласному науково-методичному центрі культури і мистецтв відбулося засідання журі обласного огляду-конкурсу любительських об’єднань та клубів за інтересами, що діють в клубних закладах комунальної форми власності. До уваги брались усі аспекти роботи колективу:  творчі досягнення та інноваційність форм і методів роботи любительських об’єднань та клубів за інтересами, суспільно-громадську активність, власний підхід до оформлення конкурсних матеріалів та публічної презентації своєї діяльності, системність навчально-методичної та організаційно-виховної роботи.

7 років плідної роботи клубу «Сокіл» і декілька місяців безпосередньої підготовки не пройшли марно. І ось довгоочікуваний результат - журі постановило визнати переможцем у номінації «Краще клубне об’єднання за інтересами міського клубного закладу» Клуб любителів мистецтв «Сокіл» Охтирського міського центру культури і дозвілля (керівник – Світлана Корнієнко).

Вітаємо наших переможців, і нехай творчий політ усієї численної родини «Соколів» буде дійсно неперервним і плідним.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg