Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow ІV міськрайонний фотокіноконкурс
ІV міськрайонний фотокіноконкурс Печать
Автор А. Міхєєв   
14.10.2015 г.
Євгеній Михайленко, голова громадської організації кіноосвіти «КАДР», в четвертий раз в Охтирці проводить дитячий конкурс фотографії.

Зазвичай організатори творчого змагання пропонують юним майстрам світлопису дві категорії: «Пейзаж» і «Портрет». Цьогоріч добавиться «Експериментальне фото» – де можна дати волю фантазії, трансформуючи знімки у графічних редакторах.

Також на суд поважного журі приймаються невеличкі кінороботи. Для номінації «Кіно-міні» організатори пропонують готувати 5-хвилинні ролики, але це не догма. Все ж таки кіноконкурс в Охтирці вперше, тому будуть розглянуті усі «короткометражки» без виключення.  За словами Михайленка, більш за все його турбує, кількість і якість стрічок. Юні фото і кіно митці, прийміть найактивнішу участь у конкурсі «Дитячий погляд через об’єктив»! Усі подробиці можна знайти в Умовах конкурсу на сайтах http://www.misto.okhtyrka.net/content/view/10341/1/ та http://oht.sm.gov.ua/index.php/uk/arkhiv-novin/4347-na-okhtirshchini-startuvav-chergovij-konkurs-dityachij-poglyad-cherez-ob-ektiv

Організаторами конкурсу виступили ГО  «Кадр», відділи молоді та спорту спільно з відділами освіти міста Охтирка та Охтирського району. Фінансування основних витрат узяли на себе міськрада (Алєксєєв І.Ю.) та райдержадміністрація (Бублик Р.Ю.).

Андрій Міхєєв

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg