Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Допомога бійцям триває
Допомога бійцям триває Печать
Автор В.Бакуліна   
24.08.2015 г.

ImageЗ 2 липня по 4 серпня в центрі Охтирки стояв волонтерський намет з метою збору допомоги охтирським бійцям. «Збір коштів для потреб в зону АТО». Зона АТО – це звичайно умовна назва, бо там справжня війна. Хто причетний до цього, той знає. Це знають і волонтери, які не раз бували там, на Сході (в Маріуполі, Мар’їнці, Авдіївці, Дебальцево…), і переселенці із Луганщини, матері бійців, знайомі і пенсіонери – всі ті, хто там чергував впродовж місяця. Збір коштів і намет організували волонтери громадських організацій «Охтирський Майдан» та «Ангел-охоронець».

12 серпня лідери вищеназваних ГО Наталя Конопльова, Тетяна Каракова та Ольга Косарєва відкрили скриньку і підрахували зібрані кошти. Результат – 2685 грн. Вирішили більшу частину коштів виділити на придбання акумулятора для ГАЗ-53, який наразі знаходиться в зоні АТО в підпорядкуванні 15-го Сумського мотопіхотного батальйону, 58-ї механізованої бригади. Там зараз на бойовому посту багато наших чоловіків із Охтирщини, один із них – Володимир Лисенко. Він попросив про допомогу в придбанні акумулятора і запчастин для поршневої групи, для ремонту двигуна. А ремонтували, давали «друге життя» бойовій машині власними силами там,біля передової. Після ремонту ГАЗик буде доставляти все необхідне, все, що потрібно першочергово своїм побратимам на передову.

Волонтери ГО «Ангел-охоронець» продовжують акцію «Банка». Також продовжується Всеукраїнська програма по збору пластику: окремо пляшок і кришок, які підуть на переробку та виготовлення протезів та інших частин до них. Якщо ви назбирали мішок чи більше пляшок, можете доставити їх в офіс ГО «Ангел-охоронець» за адресою вул. Червоноармійська, 1 (вхід з двору, 2-й поверх), чи зателефонувати .(099 015 10 65 – Денис).  До вас приїдуть і заберуть зібрані пляшки.

Валерія Бакуліна

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg