Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Слідчий – професія за покликанням душі
Слідчий – професія за покликанням душі Печать
Автор Ю.Табирця   
06.07.2015 г.
ImageТі, хто обрав професію слідчого, повинні чітко усвідомлювати, що невірно поставлена кома у вислові "стратити не можна помилувати", може зіпсувати життя людині. Робота слідчого кожного дня полягає у виключній відповідальності за долі людей. І помилитись не можна.

У слідчому відділенні Охтирського міськвідділу міліції працює 14 слідчих. Очолює його підполковник міліції Вікторія Терещенко. Хоча у її підпорядкуванні більшість дівчат, Вікторія Вікторівна каже, що вони нітрохи не гірше за чоловіків. Одна з них – Марина Ярмак.

Дівчина з самого дитинства мріяла стати слідчим. Закінчивши училище професійної підготовки працівників міліції в званні лейтенанта міліції розпочала службу у слідчому відділенні Охтирського міського відділу міліції. Її професійність та наполегливість відразу помітили. Розслідуючи часом заплутані кримінальні провадження, вона не шкодує сил та часу, аби об’єктивно розібратися в ситуації, адже від неї залежать долі людей. Лейтенант міліції є добрим психологом, адже щодня доводиться спілкуватися з різними людьми, до кожного потрібно знайти особливий підхід.

Слідчий Марина Ярмак завжди досягає цілей, які ставить перед собою, дотримуючись головного правила, якого її навчили батьки - завжди залишатися людяною та небайдужою до чужої біди.

На питання, якими якостями повинен бути наділений слідчий, дівчина посміхаючись відповідає: "Інтуіція".

"Що найважливіше, я впевнена у Марині, - говорить про підлеглу Вікторія Терещенко. - Бачу, як багато часу вона приділяє роботі. Пишаюсь такими співробітниками".

Керівництво та особовий склад Охтирського міськвідділу міліції вітає всіх працівників і ветеранів слідства органів внутрішніх справ з професійним святом і бажає міцного здоров’я, творчої наснаги, успіхів у роботі на благо нашого краю. Хай завжди Вас оточує людська повага та буде прихильною до Вас людська доля. Найкращі побажання Вашим близьким та рідним, які поділяють труднощі Вашого напруженого буття.

Юлія Табирця

Помічник начальника Охтирського МВ

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg