Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow «Ангел охоронець» з Охтирки потрапив до всеукраїнського рейтингу найкращих
«Ангел охоронець» з Охтирки потрапив до всеукраїнського рейтингу найкращих Печать
Автор А.Протасова   
22.06.2015 г.
 «Ангел охоронець» з Охтирки потрапив до бази надійних, перевірених волонтерських організацій України, що допомагають військовим. Відтепер наші волонтери не тільки підтримують своїх на передовій, співпрацюють із сумчанами й активістами із сусіднього Тростянця, а й координують роботу з колегами з інших регіонів.

«Немає ніякої таємниці в тому, що величезна державна машина, при всій своїй потужності, менш ефективна, ніж сотня волонтерів, які за кілька місяців зробили те, що чиновники не змогли за 20 років. Тому підтримка волонтерів і допомога їм – надважливе завдання для всіх нас», - проголошує ресурс http://4army.com.ua/, що позначив волонтерів «Ангела охоронця», як перевірених і надійних помічників армії.

Скільки рейсів на схід зробив Денис Голець, я вже збилася рахувати. Днями він повернувся з чергового. Розповідає, два дні зайняла поїздка (6-8 червня). Заїхали на базу «Айдару», в 92-гу та 80-ту бригади, де служать земляки.

Вантаж цього разу традиційний – переважно харчі. 

Бійці, що вже відслужили рік, чекають на демобілізацію, - говорить Денис. – Дехто з них, знявши військову форму, готовий стати волонтером.

Нещодавно придбали для охтирських саперів спальники про що Андрій Шор написав на своїй сторінці у Facebook: «Огромное спасибо нашим волонтерам, организовавшим для саперной группы 4 спальника взамен утраченных в Марьинке 3 июня во время атаки сепаратистов».

Соціальні мережі сьогодні – найоперативніший спосіб передачі інформації.

Від «Ангела охоронця» у мережі звітує Тетяна Каракова. І практично кожен день – новина.

Ось деякі з них для тих, хто ще не приєднався до спільноти «Ангел охоронець» у Facebook:

- І знову активна мобілізація зусиль охтирчан, патріотів... Дякуємо всім приватним підприємцям з м'ясного відділу за сало)) воно дуже гармонічно поєднається з духмяним чорним хлібом, який передав Кіселар Ф.Ф. Також велика подяка Федору Федоровичу за 6 ящиків ванільної сушки! Запрошуємо всіх приєднатися до спільної роботи!!!

- Вчителі та учні школи номер 8 передали скриньку з коштами. Нарахували 515 грн. Щиро дякуємо за активну допомогу! Ми пишаємося, що у нас є такі друзі, як ви!!!

- Вчора відкрили скриньку, що знаходилася в міському краєзнавчому музеї. Нарахували 242 грн. Дякуємо керівництву та працівникам музею за активну співпрацю!!!

- 1241 грн. передала вчителька з школи № 6 Ірина, яка організувала продаж дитячих прикрас 01.06.2015. 190 грн. передав наш надійний товариш Віталій (скринька з газової заправки). Дякуємо за активну допомогу!!!

- Передали 2900 грн. Дмитру Олександровичу Середі. Збір коштів продовжується! Дякуємо, що допомагаєте!

- Нам все ще надходять прохання. Потребуємо допомоги!!! Терміново!!! 3R12 и R20 батарейки по 40 шт.

 

І це тільки невеличка частка повідомлень, за якими велетенський шмат роботи активістів. Люди відгукуватися на ініціативу волонтерів. Допомога землякам, що несуть військову службу в зоні АТО триває.

Анна Протасова

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg