Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow І цікаво, і корисно
І цікаво, і корисно Печать
Автор ГородА, А.Міхєєв   
06.06.2015 г.
На передодні Дня захисту дітей в мікрорайоні Дачному центр розвитку дитини «Сонечко моє» організував цікаве свято для маленьких охтирчан. На майданчику неподалік від пам’ятного знаку 809-ому авіаполку педагоги та працівники центру розважали малечу конкурсами, іграми, музикою та танцями.

Серед призів були розіграні абонементи на заняття в ЦРД «Сонечко моє». Також маленьким конкурсантам організатори підготували солодощі, олівці, ручки, ну і, мабуть, найголовніший приз – чудовий настрій! Діти малювали крейдою на асфальті, ліпили фігурки з солоного тіста, спілкувались поміж собою, танцювали.

Разом з дітлахами у хоровод охоче ставали їхні батьки. Веселі запальні мелодії притягували увагу перехожих. Люди все підходили й підходили. Врешті решт на майданчику зібралось  більш ніж 100 осіб. Ведучі свята в костюмах казкових персонажів фотографувалися з усіма бажаючими, яких було вдосталь. А після свята спілкувались з батьками, детально розповідаючи про напрямки діяльності центру. Когось цікавила допомога дитячого психолога, когось уроки англійської, чи просто комплексна підготовка до школи.

Отож, в цей день діти отримали позитивні емоції, а їхні батьки корисну інформацію.

ImageImageImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg