Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow «Крошки» повернулись з Києва з нагородами «весняним зорепадом»
«Крошки» повернулись з Києва з нагородами «весняним зорепадом» Печать
Автор О.Нежинець   
23.03.2015 г.
Image21 березня 2015 року в місті Київ відбувся 35-й конкурс-фестиваль «Весняний зорепад» який проводить міжнародна корпорація «Зоряні мости».

В цьому році конкурс відбувся в Київській міській державній адміністрації за підтримки Міністерства культури.

Взяти участь у конкурсі приїхало більше 500 конкурсантів з усіх регіонів України, серед них і вихованці Лариси КРОШКИ, які змагалися у трьох вікових групах.

Під бурхливі оплески «Крошки» стали кращими з кращих серед учасників фестивалю з усіх терен світу де  отримали три Гран-При, три 1-х місця та одне 2 місце.

ГРАН-ПРИ фестивалю отримали Пауліна ПІСКУРЬОВА у категорії 5-9 років, виконавши пісню «Змінити все»  та Євген ВОЙЧЕНКО у категорії 9-11 років з піснею «Не стидайся - то твоя земля». Лауреатом 2-ї премії стала Кароліна ВОЙНОВА.

Молодша група «Крошки» дуже вирізнялися з-поміж інших учасників: це і вокальні дані, вмінням триматися на сцені, а також чудовими сценічні костюмами. Журі не залишились байдужими від виконання пісень «Человечки сундучные» та «День веселий» за що юні виконавці отримали одразу дві нагороди – це два 1-х місця в своїй віковій категорії 9-11 років.

Старша група «Крошки» своїм феєричним виступом з піснею «Обійми мене» заполонили серця усіх присутніх та отримали в номінації «Вокал» 15-25 років найвищу нагороду фестивалю – Гран-при та 1 місце.

Такі поїздки на конкурси необхідні для дітей, під час фестивалів, конкурсів вони реалізовують себе як творчі особистості – це є своєрідним підсумком їх наполегливої тяжкої праці за весь рік.

 

Хотілось би висловити велику подяку керівнику Ларисі Анатоліївні, за високу підготовку дітей до конкурсу, адже вона вкладає всю себе в розвиток таланту маленьких артистів.

Ще не одна перемога чекає на «Крошок».

Так тримати !!!

   ImageImageImage 

 

На фото: Пауліна Піскурьова, Кароліна Войнова, Євген Войченко 
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg