Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Диво переноситься
Диво переноситься Печать
Автор В.Бакуліна   
13.12.2014 г.

19 грудня – День Святого Миколая, день, якого з нетерпінням очікують дітлахи і ретельно готуються батьки. Кажуть, в цей день трапляються дива. Та для охтирських дітей міського дива не буде. Зазвичай, новорічні вогники на міській ялинці вперше спалахували саме в день Святого Миколая. Цього року свято відкриття новорічної ялинки перенесли на 21 грудня. Що ж відповісти дітям?

В деяких країнах вважають, що для дітвори Святий Миколай приходить не один, а з супроводжувальним почтом. Так, мабуть, і відповідати, що «почт звбарився», і відкриття відбудеться 21 грудня, о 16.00.

ImageА дорослих охтирчан запрошують на передноворічний ярмарок, який будуть створювати столичні артисти, охтирські аматори сцени, зігріватимуть і годуватимуть кращі ресторатори, розважатимуть відомі українські шоумени, і безкоштовна зона wi-fi, і багато ілюмінації. «З якого дива?» - спитають ті охтирчани, що потерпають  без світла майже місяць, і потерпати ще невідомо скільки. Люди радійте! До нас приїде той, кого ми вибрали нардепом – Владислав Бухарєв із своїм  супроводжувальним почтом, тобто артистами. (Із неофіційних джерел).

Так то для нього так стараються? Чи він для нас? І ялинка цьогоріч буде справжня, тобто жива. «По планам роботи КП «Благоустрій» треба було прибрати дерево на території міста. Ним виявилася красива ялинка, яку міська влада вирішила пристосувати для корисних цілей, замість того, щоб відразу розпиляти на дрова».(Город А»,№ 58, анонс). Коли ялинку доставляли, ДАІ-шники перекрили центр міста. Image

Диво все ж таки буде, тільки пізніше. Та й чого, зрештою, перейматись, що світла немає? Дівчата на базарі нахваляють свій товар: «Хазяйки підходьте, свіженький кєросинчик, свічки довгогорящі…». Все для людей, все для дітей, для наших дітей.

        Валерія Бакуліна.

От редакции АП:

у нас растут замечательные дети, которые порой на порядок добрее и отзывчивее нас, взрослых.Праздник открытия елки должен быть в день св. Николая!

ЧИТАТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНО: 

Image

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg