Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика arrow Піар на війні
Піар на війні Печать
Автор ГородА   
20.10.2014 г.

Image Понад 12 тисяч гривень пожертвували на користь української армії учасники благодійної акції, що відбулася в Охтирці у суботу 11 жовтня. Скриньки, з написами «на тепловізор» наповнювалися купюрами протягом концертної програми, влаштованої на спортивній площі міста під гаслами одного з кандидатів у народні депутати.

«Всім всім, хто прийшов на благодійний захід в підтримку воїнів АТО, 11 жовтня в м. Охтирка і долучився до акції збору коштів на тепловізор - щира подяка!!! Також хочу відмітити, що наші друзі - волонтери "Патріоти України - сильні разом" додали в скриньку 2196 грн.))) А загальна сума - 12231,3!!! Наша мрія скоро стане реальністю.... О, тепловізоре!» - такий запис з’явився 12 жовтня на сторінці «Допомога охтирським військовим» у файсбук. Нагадаємо, що ініціативна група місцевих волонтерів збирає кошти аби придбати для інженерного полку тепловізор, вартість якого коливається від десятків до сотень тисяч гривень.

Не вперше прості люди жертвують на армію щиро і від душі, бо бажають зберегти життя бійцям і мати власну, вільну і незалежну державу. Чого хочуть політики і наскільки вони щирі у своїх діях і намірах, це ще питання? З одного боку, добре, що люди прийшли і пожертвували гроші на спільну справу. А з іншого - це маніпулювання думкою виборців на фоні збору коштів на тепловізор і відвертий піар на війні. Раніше, охочі до депутатського мандату політики привозили в Охтирку безкоштовні концерти, і скільки вони платили артистам, працівникам сцени, власникам транспорту - людей не хвилювало. Зараз, коли найбідніші жертвують на підтримку своїх захисників, зовсім не байдуже, у яку суму обійшовся той концерт замовникам і хто за нього заплатив. Фури і устаткування, як відомо, «за ідею» не працюють, та й артисти – далеко не волонтери.

Витрати мажоритарників на прямий і непрямий підкуп виборців експерти Комітету виборців України оцінюють в один-три мільйони доларів і говорять про те, що на цих виборах вони будуть не тільки роздавати традиційні пайки, але й піаритися на війні і проблемах біженців, популярним механізмом мобілізації електорату залишаються і масові розважальні заходи. І воно так і є!

Анна Протасова

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg