Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Здійснення нагляду Охтирською міжрайонною прокуратурою за діяльністю контролюючих органів
Здійснення нагляду Охтирською міжрайонною прокуратурою за діяльністю контролюючих органів Печать
Автор Б. Саєнко   
10.07.2014 г.

Охтирською міжрайонною прокуратурою у порядку здійснення нагляду за додержанням і застосуванням законів проведено перевірку стану здійснення державного фінансового контролю Охтирською об'єднаною державною фінансовою інспекцією(далі - Охтирська ОДФІ, колишнє найменування КРУ).

Проведеною перевіркою встановлено, що працівники Охтирської ОДФІ при виконанні своїх посадових обов'язків порушують вимоги нормативно-правових актів.

На усунення порушень у березні 2014 року Охтирською міжрайонною прокуратурою на адресу Державної фінансової інспекції в Сумській області внесено подання.

У своїй відповіді від 10.04.2014 року на адресу Державна фінансова інспекція в Сумській області повідомила,що діяльність працівників Охтирської ОДФІ здійснюється законно.

Охтирською міжрайонною прокуратурою на адресу Сумського окружного адміністративного суду надіслано позовну заяву про визнання дій щодо незадоволення Державною фінансовою інспекцією в Сумській області подання прокуратури незаконними.

За результатами повторного розгляду подання прокуратури Державною фінансовою інспекцією визнано незаконність дій працівників Охтирської ОДФІ. Вказане стало підставою для примирення та червні 2014 року Сумським окружним адміністративним судом прийнято ухвалу про закриття провадження. 

Якщо до, під час,або після проведення перевірок працівники контролюючих органів вчиняють неправомірні дії стосовно Вас, то просимо звертатися на телефон «Гарячої лінії»Охтирської міжрайонної прокуратури (2-27-74; 2-51-42).

Старший прокурор Охтирської міжрайонної прокуратури юрист 1 класу Б. Саєнко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg