Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Віка Бейзим: "Я з Охтирки"
Віка Бейзим: "Я з Охтирки" Печать
Автор Газета "Город А"   
17.06.2014 г.

Вікторія Бейзим,уче­ниця 4 класу Охтирської школи № 1 повернулася з міста Чернівці з короною четвертої принцеси українського конкурсу "Міні світ краси 2014". Юна патріот­ка рідного міста наполягла на тому, аби її презентували на конкурсі саме як представни­цю Охтирки, а не Сумщини, для чого було спеціально виготов­лено прапор міста.

Про це виданню повідомили у відділі інформаційно-аналітичного та комп'ютерного забезпечення Охтирської міської ради. Нагадаємо, що на своєму рахунку Вікторія вже має чима­ло представницьких перемог на кон­курсах різного рівня.

Ось що розповіла мама Вікторії Людмила Бейзим.

- Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Міні світ краси України 2014" відбувся 6 червня. У ньому взяли участь 22 ма­ленькі красуні з різних куточків країни (17 міст учасників: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Харків, Луганськ, Донецьк, Полтава,Чернівці, Вінниця та ін.). Цей фестиваль вимагає від учасниць не тільки вроди,а й уміння перемагати і гідно приймати поразку, радіючи пере­могам інших.Незалежно від резуль­татів змагань, кожна з учасниць кон­курсу прекрасна, кожна- гідна пере­моги. Під час фестивалю відбувалося дефіле учасниць, де кожна повинна по­казати себе; привітання у національ­них костюмах та розповідь про своє місто; вміння вправно рухатись у спор­тивному танці; а також показові висту­пи.

Вікторія гідно відстоювала честь нашого міста. Балетна постановка Зої Степанівни Наклицької у виконанні Вікторії врази­ла своєю неповторністю. Незважаючи на дуже слизьку сцену(вона була за­стелена білим глянцевим покриттям), Віка довела, що навіть в такому ма­ленькому містечку, як Охтирка є вчителі-спеціалісти, що навчають дітей гідно йти до перемоги за будь-яких не-передбачуваних ситуацій.

Почесну місію професійних шану­вальників було покладено на зіркове журі, до складу якого увійшли: триразо­вий учасник олімпійських ігор, 17-ти-разовий чемпіон України зі штовхання ядра Роман Вірастюк, Пані Прикарпат­тя, Перша віце-пані України Ірина Вірастюк, хореограф, режисер, продю­сер, учасниця першого проекту каналу1+1 "Танці з зірками" Ілона Клешніна, Гурт "Ва-Банк" та ін.У підсумку, Ма­ленькою Принцесою (категор.6-7 років) стала Соломія Сусько(Львів); Принцеса (8-11 років) Іванна Брикало (Полтава); Маленька Королева(11-12 р.) Ольга Червінська (Чернівці); Юна Королева (13-15 років) Катерина Чала (Харків).

Вікторія Бейзим зайняла почесне звання в офіційних номінаціях - "Чет­верта Принцеса"конкурсу "Міні Світ Краси України 2014", яке оголосила оперна українська співачка Олена Гон­чарук. Ті дівчатка, яким до перемоги залишилось лиш кілька кроків, отри­мали додаткові номінації: Міс Грація, Міс Ніжність, Міс Модель та ін. Без по­дарунків не залишився ніхто. Всі дуже задоволені та щасливі!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg