Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Жага до спиртного призвела до крадіжки
Жага до спиртного призвела до крадіжки Печать
Автор Газета "Город А"   
07.05.2014 г.

До дільничного інспектора міліції з заявою про крадіжку звернувся 75-річний житель Охтирки.Пенсіонер роз­повів правоохоронцю, що в нього зникла пенсія, а точніше - 1200 гривень. Отри­мавши гроші, старенький поклав їх під та­буретку, а наступного дня виявив, що вони зникли. Ще чоловік розповів, що того ве­чора у нього був приятель. Добряче ви­пивши оковитої, він залишився заночува­ти. Прокинувшись вранці - ні гостя, ні пенсії.

Отримавши інформацію, дільничний інспектор провів перевірку і з'ясував, що гість ніякого відношення до крадіжки гро­шей не має. Зловмисником виявився без­робітній23'річний чоловік, який зловжи­вав алкоголем. Коли міліціонери завітали до нього додому, хлопець став помітно нервувати. А під час бесіди зізнався, що того вечора завітав до старенького, аби випити по чарці. Зайшовши до помешкан­ня,помітив господаря з товаришем, які міцно спали. Знаючи, що пенсіонер цього дня отримав пенсію, вирішив, скористав­шись його безпорадним станом, забрати гроші.В одній з кімнат стояв стіл, а на ньо­му табуретка. Піднявши її, помітив"пачечку" грошей, швиденько забрав їх і не­помітно покинув помешкання. Частину от­риманих коштів віддав матері, а за інші ку­пив собі горілки та повернув борги.

Наразі відносно зловмисника відкрито кримінальне проваджен­ня за ознаками ч.І ст. 185 КК України ("Крадіжка"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Триває слідство.

Юлія Табирця, СЗГ Охтирського MB УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg