Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Жага до спиртного призвела до крадіжки
Жага до спиртного призвела до крадіжки Печать
Автор Газета "Город А"   
07.05.2014 г.

До дільничного інспектора міліції з заявою про крадіжку звернувся 75-річний житель Охтирки.Пенсіонер роз­повів правоохоронцю, що в нього зникла пенсія, а точніше - 1200 гривень. Отри­мавши гроші, старенький поклав їх під та­буретку, а наступного дня виявив, що вони зникли. Ще чоловік розповів, що того ве­чора у нього був приятель. Добряче ви­пивши оковитої, він залишився заночува­ти. Прокинувшись вранці - ні гостя, ні пенсії.

Отримавши інформацію, дільничний інспектор провів перевірку і з'ясував, що гість ніякого відношення до крадіжки гро­шей не має. Зловмисником виявився без­робітній23'річний чоловік, який зловжи­вав алкоголем. Коли міліціонери завітали до нього додому, хлопець став помітно нервувати. А під час бесіди зізнався, що того вечора завітав до старенького, аби випити по чарці. Зайшовши до помешкан­ня,помітив господаря з товаришем, які міцно спали. Знаючи, що пенсіонер цього дня отримав пенсію, вирішив, скористав­шись його безпорадним станом, забрати гроші.В одній з кімнат стояв стіл, а на ньо­му табуретка. Піднявши її, помітив"пачечку" грошей, швиденько забрав їх і не­помітно покинув помешкання. Частину от­риманих коштів віддав матері, а за інші ку­пив собі горілки та повернув борги.

Наразі відносно зловмисника відкрито кримінальне проваджен­ня за ознаками ч.І ст. 185 КК України ("Крадіжка"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Триває слідство.

Юлія Табирця, СЗГ Охтирського MB УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg