Головна arrow Каталог arrow Одежда, обувь, галантерея arrow VkMaxx
VkMaxx

Віддаєте перевагу зручному одягу під час занять спортом? Бажаєте придбати його найвищої якості та за приємну ціну? Якщо так, то саме час завітати до VkMaxx («ВікіМакс»)

Спорт - запорука здоров'я. А ще - корисне заняття, яке робить нас сильнішими, бадьорішими, привабливішими. Аби заняття ним було комфортнішим та приносило максимум приємних моментів -важливим є обрати зручний одяг, взуття та інші спортивні аксесуари.

Світ давно обирає одяг та взуття відомих брендів. Вони допомагають займатися спортом і відчувати себе при цьому впевнено. У магазині «VkMaxx», розуміючи це, серед товарів пропонують одяг відEverlast, Lonsdale, Badboy, Tapout та інших найвідоміших  світових брендів.

Все це зі свіжих колекцій виробників з Великобританії (звідти надходять і прямі поставки). А оскільки одяг закупляється за акційними цінами, то і у Тростянці він має доступнішу вартість.

Зважаючи на це, якісні товари за вигідною ціною, припадуть до смаку всім, хто звик довіряти зручності і комфорту взуття та одягу тієї чи іншої знаменитої торгової марки.

Цінуєте не тільки гроші, а й час? Можете обрати потрібний товар, не виходячи з дому: з асортиментом товару можна ознайомитись в мережі Інтернет, тут же можна зробити замовлення.

До речі, замовити можна одяг та взуття великих розмірів, а ще - аксесуари для спортивних зал, будь-яких видів спорту. Бутси, рукавички, битки, секундоміри,  спортивні годинники - все,чого забажає ваша спортивна душа.  Доставка  здійснюється впродовж двох тижнів.

Детальніші консультації можна отримати як у продавця магазину, так і в онлайн-режимі.

Наша адреса: м. Тростянець, вул.Горького 58 ТЦ «Мельница», 2 поверх, (напроти Білої Церкви). Працюємо для вас: з 9:00-18:00, без перерви та вихідних

Офіційні сторінки магазину «VkMaxx» в мережі Інтернет:

vk.com/vkmaxx2, vk.com/vkmaxx77, vk.com/maxy_profy.

Будьте здоровими! Обирайте спорт! А ми допоможемо зробити заняття ним комфортнішими!

vkmaxx.jpg
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg