Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Як «Укрзалізниця» підготувалася до свят
Як «Укрзалізниця» підготувалася до свят Печать
Автор Анатолій Самичев   
29.01.2014 г.

ImageЗа спиною лишилася низка новорічно-різдв'яних свят. Багато хто з нас гостював за межами рідного міста. Але не у всіх , на жаль, вдалося помандрувати залізничними шляхами. Укрзалізниця підготувалася до свят на жаль не додатковими потягами. Місць як завжди не вистачало, що у Київському, що у Харківському напрямку. Зате розцяцькували вокзали та салони вагонів добряче.

Мабуть за думкою найголовнішого українського залізничника дивитися з перону на прикрашений потяг, що пропливає повз, «безквитковим» мандрівникам, набагато приємніше.

Якби там не було, а, беззаперечно, до вбрання «своєї території» усі залізничні бригади поставилися відповідально. У вагонах був розвішений сріблястий дощик, вікна розмальовані гуашшю  та білою аерозольною фарбою. Снігові баби,олені, Дід Моріз у розмаїтті сніжинок... До новорічного оздоблення залізничники підходили з усією відповідальністю та неабиякою фантазією.

Найбільш приємних хвилин доставила Різдвяна інсталяція на залізничному вокзалі у Сумах. Мережа ілюмінації оплутала всю стелю, а куточок поруч зі сходами на другий поверх нагадував справжню казку.

Усі, хто застряг на Різдво в Сумах мав прекрасну змогу по фотографуватися на фоні новорічної сценки. Звісно б, пасажирам було б краще вчасно дібратися до пункту призначення. Але на безвідді, як то кажуть, і рак риба.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg