Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міліціонери затримали жінку яка обікрала свого знайомого
Міліціонери затримали жінку яка обікрала свого знайомого Печать
Автор Юлія Табирця   
27.01.2014 г.

У Охтирці правоохоронці затримали 53-річну місцеву жительку.Жінка раніше вже мала проблеми із законом, але знов пішла на злочин - обікрала знайомого. Як пояснила правоохоронцям: «знадобились гроші на власні потреби».

До чергової частини Охтирського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 43-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив, що після відпочинку із знайомою у нього з домоволодіння зник тюнер цифрового телебачення, який знаходився в коробці.

Міліціонери поспілкувались з жінкою і остання зізналась у крадіжці. Пд час розмови  вона розповіла, що перебуваючи в гостях у знайомого помітила новеньку коробку. Що в ній знаходиться не знала, але дуже кортіло подивитися. Коли господар вийшов з кімнати вона сховала коробку під одяг і пішла додому. Дорогою відкрила, а в ній тюнер. Не довго думаючи здобуте запропонувала купити першому зустрічному за 100 гривень. Незнайомець погодився на пропозицію і придбав товар. Отримані кошти відразу витратила на власні потреби. Як стверджує жінка- сміливості піти на такий вчинок їй придала оковита.

Сьогодні у відношенні жінки слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Юлія Табирця

СЗГ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg