Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Діти своїми малюнками довели обізнаність правилам безпеки
Діти своїми малюнками довели обізнаність правилам безпеки Печать
Автор Газета "Город А"   
27.01.2014 г.

ImageЗ ініціативи охтирської організації ветеранів рятувальних підрозділів наприкінці року був проведений міський кон­курс дитячого малюнку. Темою творчого змагання «відставні»вогнеборці обрали пожежну безпеку. Діти у до­ступній формі повинні були проілюструвати правила безпе­ки під час масових заходів.

Переможці конкурсу "Пода­руємо малятам безпечні но­ворічні свята!"

Молодша вікова группа:

1 місце - Міхєєва Аліса (Охтирська дитяча художня школа);

2 місце -Тріщенко Оксана (ЗОШ №4);

3 місце - Меший Дмитро (ЗОШ №4).

Середня вікова група:

1 місце -Білоцерківець Анна (ЗОШ №4)

2 місце - Чичай Андрій (ЗОШ №1)

3 місце -Думчикова Ірина (ЗОШ №2).

Старша вікова група:

1 місце - Калюжна Євгенія (Ох­тирська гімназія);

2 місце -Ахмерова Таїсія (Охтирсь­ка дитяча художня школа);

3 місце - Шнайдер Михайло (ЗОШ №6).

Назва конкурсу красномов­но вказує на основну мету організаторів - спілки вете­ранів рятувальних підрозділів та міського відділу освіти - зустріти Но­вий рік без пожеж та негараздів.

До речі, саме таким і виявився по­чаток 2014-го. На відміну від інших років, цьогоріч пожежні автомобілі усю різдвяну неділю майже не покида­ли бокси. Почати рік без пожеж нашо­му місту, на жаль, вдається нечасто. Чи то юні художники, які виявили себе гарними агітаторами та плакатиста­ми, цьому причина, чи інші фактори,достеменно невідомо. Але те, що вете­рани рятувальних підрозділів, запо­чаткувавши подібний конкурс, зроби­ли добру справу - річ беззаперечна.

Саме так сказав у своїй промові під час вручення нагород переможцям творчого змагання очільник міста Олександр ЦІлуйко. Окрім цього, Олександр Володимирович щиро по­дякував охтирській спілці ветеранів рятувальних підрозділів за активну участь у громадському житті міста, ор­ганізацію різноманітних конкурсів і, що важливо,вишукування можливос­тей для заохочення переможців при­зами.

До речі, в.о.міського голови окрім грамот у якості заохочення майстрів пензля та олівця підготував ще й соло­дощі. Для нагородження авторів робіт запросили у зал засідань Охтирської міської ради. З боку організаторів на заході був присутній начальник треть­ого державно-пожежного рятувально­го загону управління ДСНС України у Сумській області Михайло Корабельський, а також представники ве­теранської організації вогнеборців та працівники державної служби з над­звичайних ситуацій, серед яких голо­вний інспектор Охтирського міськрайонного відділу Сергій Бондаренко.

Те, що вітати переможців творчого змагання зібралися перші керівники, свідчить про важливість цієї події для міста.

М.А.Корабельський у своєму вис­тупі наголосив на необхідності з дитя­чих літ оволодівати необхідними знан­нями безпеки, з чим призери творчо­го змагання безсумнівно справилися на відмінно. Також керманич охтирських вогнеборців подякував учасни­кам конкурсу за напрочуд цікаві та ко­рисні роботи. Юні художники змогли,використовуючи засоби образотвор­чого мистецтва, у вкрай доступній формі пояснити основні вимоги по­жежної безпеки.

Після вручення призів Олександр Цілуйко та Михайло Корабельський разом з учасниками конкурсу пе­ремістились у вестибюль мерії, де біля ялинки поспілкувалися та сфотогра­фувалися на пам'ять.

Image Image Image

Image Image Image

А.Молот

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg