Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow В охтирських інженерів розпочався новий навчальний рік
В охтирських інженерів розпочався новий навчальний рік Печать
Автор Вадим МИСНИК   
15.01.2014 г.

ImageУ з'єднаннях і військових частинах Збройних Сил України проходять заходи присвячені початку нового навчального року.

Так в Охтирці, на Сумщині, у 91-му інженерному полку оперативного командування «Південь» урочистості з нагоди початку нового навчального року відбулися за участю тимчасово виконуючого обов'язки командира частини підполковника Романа Керничного.

У клубі військової частини офіцер коротко підсумував результати минулого навчального року та висловив впевненість, що особовий склад полку і надалі підвищуватиме рівень особистої майстерності і професіоналізму,працюватиме над зміцненням згуртованості та взаємодопомоги у підрозділах.

- Рік, що закінчився, був позитивним для нашого колективу.Ми наполегливо працювали і досягли добрих результатів серед військових частин Збройних Сил України. Свою професійність наші інженери неодноразово доводили не лише на полігонах під час навчань, але і в реальних бойових умовах. Великий обсяг робіт ми провели підчас зачистки артилерійської бази в Новобогданівці. У 2014 навчальному році одним із пріоритетних напрямів нашої роботи буде продовження виконання завдань за призначенням. Адже цей рік буде ще більш напруженим в плані бойової підготовки. - повідомив підполковник Роман Керничний.

Він визначив усім керівникам завдання: організувати та провести усі зазначені заходи на належному рівні.

По завершенню мітингу усі військовослужбовці інженерної частини приступили до занять з основних предметів бойової, та інших видів підготовки.

Вадим МИСНИК

РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ У (м.ЧЕРНІГІВ)

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg