Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow 25 грудня 2013 року відбувся новорічний концерт
25 грудня 2013 року відбувся новорічний концерт Печать
Автор Елена Нежинец   
29.12.2013 г.

Image25 грудня в приміщенні МЦКіД «Кнєжа» відбулося справжнє феєричне новорічне шоу за участю колективів ансамблю «Крошки», дитячої музичної школи та вокалістів  під керівництвом Лариси Крошки та Світлани Вовк.

В цей день піднесений святковий настрій у дітей панував з самого ранку. Святково прибраний зал сяяв різнобарвними вогнями. Юні артисти в концертному одязі з хвилюванням очікували початок концерту.  Не менше хвилювання відчувалося і в глядацькій залі, яка вщент була заповнена батьками юних артистів. Також  прийшли подивитися на святковий концерт прийшло чимало жителів міста.

Справжнім сюрпризом було для глядачів і виступи колективів хореографічного відділення Дитячої музичної школи, які виконували свої композиції під пісні юних вокалістів Л.Крошки.

В святковому концерті також вперше вийшли на сцену маленькі зірочки, яким тільки виповнилось 3 роки. Артисти колективів «Крошки», «Барбарики», «Дударики» та «Бібіка» незважаючи на доволі молодий вік, вже багато разів брали участь у багатьох концертах не тільки нашого міста, але і України,а також займали призові місця на міжнародних конкурсах. Саме вони радували глядачів у другій половині новорічного дійства.

Виступи учнів були яскравими та по-справжньому святковими. Піднесений настрій, відчуття передноворічних свят та чудес панувало на святі.

Як і самі учасники,  так і глядачі отримали море задоволення і позитиву.

Image Image Image

Image Image

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg