Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Юності столиця - Охтирський коледж
Юності столиця - Охтирський коледж Печать
Автор Н. Панченко   
17.11.2013 г.

ImageСлався наш,коледж, на всю Україну,
Різним професіям всіх навчаєш ти.
Багатою зробимо ми рідну Батьківщину,
Економісти,механіки, газовики!

Слова гімну Охтирського коледжу, написаного керівниками художньої самодіяльності закладу О.Качайло та С. Чайкою, велично і гідно звучали 15 листопада на урочистостях в актовій залі коледжу з нагоди відзначення 115-річниці його заснування, де зібрались студенти, викладачі та випускники Охтирського коледжу СНАУ.

Ремісниче училище, де навчалось спочатку всього 20 учнів стало за століття кузнею кваліфікованих кадрів для розвитку економіки нашої держави, де щорічно отримують дипломи близько 600 випускників за трьома напрямками навчання.

Святкова програма включала в себе короткий екскурс в минуле навчального закладу, нагородження в.о. директора С. І. Шаховською працівників та студентів грамотами за активну діяльність у житті коледжу, за перемоги в різноманітних конкурсах та вікторинах, виступи колективів художньої самодіяльності та привітання від гостей свята.

А гостей було чимало - слова привітань лунали з вуст в. о. міського голови О. В. Цілуйка, до речі, випускника коледжу, заступника начальника управління агропромислового розвитку Охтирської РДА І. С. Шульги, вітальну листівку цінний подарунок від голови правління СВК "Батьківщина", Героя України О. Г. Коросташова вручили його колеги, присутніх вітав екс-директор коледжу В. Т. Голобородько,відмінник освіти України І. І. Корж. Промови виступаючих були сповнені словами вдячності за збереження славних традицій колективом щодо надання якісної професійної освіти молоді та побажаннями подальших успіхів у навчанні студентам та викладачам коледжу.

Святкування річниці створення Охтирського коледжу відбулось напередодні професійного свята працівників сільського господарства та дня студента, а тому й побажання стосувались тих, кому Долею визначено бути причетними до навчального процесу в Охтирському коледжі СНАУ.

Image Image Image

Image Image Image

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg