Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Слідство – еліта органів внутрішніх справ
Слідство – еліта органів внутрішніх справ Печать
Автор Керівництво Охтирський МВ УМВС України в Сумській області   
01.07.2013 г.

1 липня відзначають своє професійне свято слідчі підрозділи органів внутрішніх справ, цього дня виповняється 50 річниця утворення слідчого апарату МВС України.

Слідчі підрозділи завжди були і будуть елітою органів внутрішніх справ, що перебувають на передньому фланзі захисту законних прав і інтересів громадян, боротьби зі злочинністю. Більша частина людей знає про роботу слідчих по різних фільмах,серіалах, з літератури. Перестрілки, погоні, віртуозні викриття... Насправді ж реальна робота слідчого не зовсім схожа на те, що показують в популярних кінофільмах. Слідчі не бігають з пістолетом і, як правило, не беруть участь у затриманні злочинців. Робота слідчого дуже кропітка: потребує великої зосередженості, вміння швидко реагувати на події та приймати відповідні законні рішення.

Перший заступник начальника міськвідділу - начальник слідчого відділення Охтирського МВ УМВС України в Сумській області  Вікторія Вікторівна Терещенко  так охарактеризувала роботу слідчого підрозділу:

- За 5 місяців поточного року слідчими Охтирського міськвідділу  направлено до суду  106 кримінальних проваджень відносно осіб, які вчинили злочини.

Справи, які перебували в провадженні, дуже різноманітні: крадіжки, ДТП, наркотики, злочини проти особи та інші... Отже слідчий повинен бути професіоналом!

У слідчому відділенні Охтирського МВ працює 7 слідчих, 2 інспектори слідчого відділення. В цьому місяці до підрозділу слідства призначено ще 4 молодих випускників Харківського національного університету внутрішніх справ.  Колектив молодий, але не дивлячись на це, майже кожен співробітник має певні досягнення.

Наша робота відповідальна, бо за кожною справою - людська доля, а також захист законних прав та інтересів громадян.

У день професійного свята бажаю всім співробітникам успіхів у роботі, високого професіоналізму, щастя, родинного тепла та затишку.

Керівництво Охтирський МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg