Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Продавали та й самі вживали!
Продавали та й самі вживали! Печать
Автор СЗГ Охтирського МВ УМВС   
25.04.2013 г.

ImageПід час збуту чергової партії наркотиків працівники Охтирського міськвідділу міліції затримали 35-річного Олексія. Останній намагався продати  5 грам марихуани та отримати за це 120 гривень. З доказами «на руках» чоловіка  направили у відділ міліції для подальшої перевірки. Затриманий зізнався, що протягом року він разом зі своїми товаришами займався продажем наркотиків. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів Олексій  зізнався, що певний період часу він разом зі своїми товаришами займався продажем наркотиків. Пояснив, що потрібні були гроші на розваги. Проте, зізнається, іноді і самі не проти були покурити «травичку»... «Любителі» міста Охтирка 35-річний Олексій та 33-річний Микола (ім'я змінено) вирішили самі задовольнятись і гроші заробляти.  Під час  обшуку у Олексія вдома було виявлено та вилучено бумажневі  згортки в яких знаходився речовина рослинного походження схожа на марихуану масою близько 3 грами кожен. Таку знахідку міліціонерів чоловік пояснив любов до легких наркотиків. На допиті у слідчого чоловік не заперечував своїх злочинних намірів: «Я ніде не працюю, а гроші на життя потрібні. От я і вирішив так заробляти. Не так давно, недалеко від свого будинку, в хащах знайшов рослину конопель, обірвав зі стовбура верхівку та суцвіття. Все висушив і сховав. Висушену коноплю сам час від часу курив у себе вдома. А потім вирішив продавати.»

До чоловіка часто заходив знайомий, вони вживали наркотичні засоби, та разом збували товар. За отримані кошти чоловіки мали змогу купити необхідні їм речі, та ще й в вечері вистачало порозважатись.

На даний час стосовно Олексія відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 307 КК України, за що на чоловіка може очікувати покарання у вигляді десяти років ув'язнення з конфіскацією майна. До Миколи на сьогоднішній день застосовано міру покарання у вигляді підписки про не виїзд.

Юлія Табирця, СЗГ Охтирського МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg