Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Забув зачинити - лишився без інструменту
Забув зачинити - лишився без інструменту Печать
Автор СЗГ Охтирського МВ УМВС   
22.04.2013 г.

У квітні 2013 року до Охтирського МВ  звернувся 41-річний мешканець  міста Охтирка та повідомив, що вночі з його незачиненого сараю , який знаходить ся у дворі, невідомі викрали електроінструменти, завдавши матеріального збитку на суму 2879 гривень.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу яка встановила,що до заявника Антона Антоновича 09.04.2013 року завітали товариші з якими він давно не зустрічався, вони випили по чарці і в них зав'язалася розмова. Чоловіки так захопилися, що навіть не помітили як сплинув час і настала ніч, спохватившись, вони  розпрощалися і розійшлися. Антон провів товаришів за ворота подякував їм за те, що зайшли, і сказав, що дуже хотів би щоб ті частіше заходили. Чоловік був такий задоволений зустріччю, що навіть забув зачинити й сарай. Вранці прокинувся і  пішов на вулицю. Підійшовши до сараю, він помітив, що двері  відчинені. Зайшовши в середину, був дуже схвильований, адже помітив зникнення електроінструментів, а саме двох кутових шліфувальних машини, зварювального апарату кустарного виробництва та електролобзику.  Як пояснив потерпілий: «Я добре пам'ятаю, що вранці 08.04.2013 року я відмикав сарай, а ввечері пішов до будинку і забув його зачинити. Нікого чужого в дворі не бачив, і хто міг би вчинити крадіжку навіть не уявляю».

По даному факту проводиться перевірка. У разі встановлення осіб, які вчинили злочин, їм доведеться відповідати за вчинене по всій суворості закону. Міліція вкотре звертається до громадян: будьте уважні, не залишайте свої домоволодіння відімкнені, адже любителів «поохотитись» на чуже майно вистачає. У випадку виявлення вчиненої крадіжки з домоволодіння не заходьте всередину, щоб не знищити залишених злочинцями слідів, і негайно телефонуйте до міліції «102»

Юлія Табирця, СЗГ Охтирського МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg