Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow В Охтирській ОДПІ вітали переможця акції "Час подарунків від "Вісника"
В Охтирській ОДПІ вітали переможця акції "Час подарунків від "Вісника" Печать
Автор Охтирська ОДПІ   
07.04.2013 г.

Нещодавно в приміщенні Охтирської ОДПІ відбувся семінар для платників по­датків на тему "Практика застосу­вання норм Податкового кодексу Ук­раїни. Останні зміни". У цьому заході, організованому журналом "Вісник податкової служби України", взяли участь провідні фахівці Охтирської ОДПІ та ДПС у Сумській області.

Відкрив семінар директор філії ДП "СВЦ ДПС України" у Сумській об­ласті Охрімчук Ігор Валерійович, який привітав переможця акції "Час подарунків від "Вісника". Ним стала бухгалтер фермерського господарст­ва "Апіс" Ю.В.Безпалько. Під оплес­ки присутніх директор філії І.В.Охрімчук вручив переможниці цінні подарунки та призи. Також Ігор Во­лодимирович ознайомив учасників семінару з перевагами фахового видання "Вісник податкової служби Ук­раїни" та подальшими перспектива­ми розвитку,направленими на опе­ративне інформування платників по­датків щодо податкових змін.

Керівники структурних підрозділів Охтирської ОДПІ детально зупинили­ся на нововведеннях в податковому законодавстві. Заступник начальни­ка управління оподаткування юри­дичних осіб Олена Радченко роз­повіла присутнім про зміни в оподат­куванні податком на додану вартість та особливостях заповнення нової форми декларації з цього податку.

Про умови подання звітності засо­бами телекомунікаційного зв'язку, оформлення документів для укла­дення договору на надання послуг електронного цифрового підпису та отримання сертифікату відкритого ключа розповіла присутнім головний державний податковий інспектор відділу інформатизації та обліку платників податків Світлана Кири­ченко.

Начальник відділу взаємодії із за­собами масової інформації та гро­мадськістю Ольга Бабич зупинилася на широкому переліку безкоштовних електронних сервісів, які запровад­жені ДПС України для платників по­датків. Це "Електронний підпис", антикорупційний проект "Пульс" Міністерства доходів і зборів, сервіси "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера", впровадження но­вого он-лайн сервісу"Податковий аспект" та інші.

Про суттєві відмінності у прове­денні декларувальної кампанії 2013 року, випадки виникнення права громадян на отримання податкової знижки та зміни в оподаткуванні доходів громадян від операцій з об'єктами рухомого та нерухомого майна проінформувала заступник начальника управління оподатку­вання фізичних осіб Тетяна Калініченко.

Про порядок запровадження еле­ктронної стрічки платникам податків розповів начальник відділу моніто­рингу грошових операцій управління податкового контролю ДПС у Сумській області Юрій Шахов. Він оз­найомив з технічними вимогами до РРО і модемам до них. Відзначив, що подача звітності по касовим апара­там в електронній формі прямо на сервер податкової служби дозво­лить ліквідувати розбіжності між звітністю і первинною докумен­тацією, що є передумовою скорочен­ня кількості податкових перевірок.

Охтирська ОДПІ

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg