Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Наречені для трубадура
Наречені для трубадура Печать
Автор Газета "Город А"   
10.03.2013 г.

ImageНовоспечена "Міні-принцеса Охтир­ки" Даша Хижняк мріє поїхати на "Євробачення".

4 березня у районному Будинку культури відбувся дитячий конкурс краси "Міні-прин­цеса Охтирки 2013". Цьогоріч за право носи­ти цей титул змагалося шестеро юних принцес - Кари­на Молчанова, Саша Черкащина, Юлія Полуйко, Аня Більцевич, Даша Хижняк та Оля Білуха.

За сценарієм, учасниці кон­курсу - улюблені доньки короля Казкового королівства, якими татусь дуже пишається. Юні принцеси закохані у трубадура, якого Його Величність запрошує до королівського палацу. Юна­кові необхідно визначитися з майбутньою нареченою, а ко­ролівським донькам - макси­мально сподобатися трубадуру. І міністрам королівства (членам журі).

Виступи юних принцес оціню­вали міністр музики, приборку­вач диригентської палички Воло­димир Петрик, міністр освіти і фінансів Віктор Марущенко, міністр хореографії Яна Залавська, міністр королівських архівів Любов Бобарикіна та головний міністр по підтримці культури в королівстві(голова журі) Сергій Москальов.

За словами Сергія Олександ­ровича, з поміж цьогорічних претенденток на титул "Міні-принце­са Охтирки" обирати найкращу було вкрай важко,адже усі дівчатка талановиті. Але відповідальний вибір зроблено.

Міні-принцесою Охтирки 2013" стала Даша Хиж­няк.Дівчина мріє, як са­ма зізналася, поїхати на "Євро­бачення", аби підкорити світ кра­сою свого голосу, займається у балетній студії та любить катати­ся на ковзанах. Титул "Віце-міс" та звання "Принцеса Срібний го­лосок" дісталися Олександрі Черкашиній. У май­бутньому дівчинка мріє стати відомою співачкою, бо не уявляє свого життя без пісні. Саша пе­реконана,що найголовніше в житті - любити дітей, тому обо­жнює свого молодшого братика Ростіка.

Ігор Івахненко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg