Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Захотів покататись на чужому авто? Тепер сідай в тюрму
Захотів покататись на чужому авто? Тепер сідай в тюрму Печать
Автор Охтирський МВ   
24.09.2012 г.

В Охтирці правоохоронці затримали19-річного хлопця за підозрою в угоні автомобіля. Та дещо дивний був злочин. Юнак хотів просто покататись на автомобілі, а потім повернути, поки господар не бачив. Але на першому повороті не впорався з керуванням і розбив автівку. Тепер може поплатись свободою за скоєне, а ще й сплатити гроші на ремонт машини.

За допомогою до правоохоронців звернувся 46-річний мешканець села Сонячне Охтирського району, та повідомив, що вночі невідома особа заволоділа його автомобілем «Чері Амулет» та вранці повернула на місце, але вже розбитий.

19-річний мешканець села Сонячне того дня гуляв та випивав з друзями. Та після чисельної кількості пива хлопцю захотілося розваг. Його друзі порозходились по домівках, йому стало сумно і він вирішив покататися на чужому транспорті без дозволу господаря. Сашко, так звали хлопця, колись працював в господарстві власника автомобіля, добре знав, що той завжди залишає автомобіль на вулиці біля двору та де тримає ключі від машини.

Хлопець, не довго думаючи, взяв ключі зі схованки, завів машину та гайнув кататись. Сашко звісно не розрахував свій стан та не вписався в найближчій поворот - автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень. Хлопець вирішив відігнати авто на місце.

Невмілий «шумахер» пригнав автомобіль під будинок господаря машини, закрив ключами двері та поклав їх назад у схованку. Сашко, поміркувавши над скоєним, вирішив, що ніхто не здогадається що машину розбив саме він. Але...

Наступного дня до домівки гонщика завітали правоохоронці.Сашко у всьому зізнався. За фактом злочину вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст..289 ч.1 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Тепер юному «шумахеру» доведеться відповісти за скоєне.

Працівники міліції радять більш уважно ставитися до власних транспортних засобів, не залишати без нагляду ключі. Якщо ви все-таки одного разу не помітили на своєму місці свого автомобіля, терміново телефонуйте до найближчого відділення міліції.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg