Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Недодала при розділі майна?
Недодала при розділі майна? Печать
Автор Олена Мироненко   
22.08.2012 г.

В Охтирці стався прикрий випадок - колишній чоловік вкрав посуд та речі на суму 500 гривень у колишньої дружини, коли та пішла на роботу. Вже кілька років як сім'я розпалася та розділила будинок навпіл. Чоловік шляхом злому замка проник до половини будинку, що належить його колишній дружині.

Ввечері Олена повернулась з роботи і зайшла до хати, замок був начебто в нормі, але на той момент вона навіть не звернула на це увагу. Але коли жінка вирішила розпочати консервування овочів на зиму, вона не змогла найти посуду, яким зазвичай користувалась у таких випадках. Роздивившись уважно будинок, вона помітила, що зникли не тільки алюмінієві каструлі, алей керамічні набори посуду, деякі її речі. Олена добре пам'ятала випадок, коли в її сина зникли гроші, які той збирав на весілля. Саме колишній чоловік того разу обікрав власного сина, тому вона відразу вирішила перевірити другу половину будинку, в якій проживав чоловік. Жінка зайшла до нього, двері були відчинені,і відразу побачила власний посуд, який той згрузив у коридорі.

- Це ти покрав мої речі? Навіщо? Невже тебе нічого не навчив попередній випадок?  - запитала Олена.

- Ти зовсім з глузду з'їхала! Я в тебе нічого не брав. Іди собі! - відповів колишній.

Саме тоді жінка зрозуміла, що адекватно вирішити це питання у неї не вийде, тому звернулась до правоохоронців, які і повернули Олені її речі і затримали чоловіка, щоб не було повадно.

Колишній чоловік Олени зловживав спиртними напоями. Часто жінка чула, як в іншій половині будинку гуляє шумна компанія. І цього разу коли в нього закінчились гроші на наступну партію спиртного, він знайшов простий вихід - зайшов до половини будинку дружини, зірвав замок, взяв речі, за які на його думку можна було отримати гроші.  Коли з вкраденим чоловік повертався додому,він щільно прикрив двері і повісив замок на місце. Якщо не знаючи, що хтось там був, то виявити проникнення до будинку складно. Чоловік був дуже здивований,коли до нього завітали правоохоронці, мабуть, чоловік вирішив, що після розлучення дружина не додала йому грошей і він ні в чому не винний.

На даний час порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 185 ч. 1 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Олена Мироненко, помічник начальника Охтирського МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg